6720 Szeged, Aradi Vértanúk tere 2.
+36 20 376 8690
ipc.szeged@gmail.com

2021 “Legyetek Szentek”

Szeged-Csanádi Egyházmegye

Created with Sketch.

Kedves Katekéták!

A jelenlegi helyzetben továbbra is abban reménykedünk, hogy idén ismét megrendezhetjük az Egyházmegyei Ifjúsági Tábort. A tábor lehetőséget ad arra, hogy különböző plébániák fiataljai megismerjék egymást, együtt örüljenek, imádkozzanak és erősítsék egymásban az egyházmegyei identitást. Ezt segíti majd a táborvezetők által összeállított gazdag program kínálat, melyet hamarosan mindenkinek továbbítunk.

A tábor eddig kialakult részletei a következők:
Időpont: 2021. július 5– 11.
Helyszín: Domaszék-Zöldfás
Az idei tábor témája: „Legyetek szentek” (Pt,16) A tábor fókuszában olyan 20-21. századi fiatal szentek lesznek, akik egyszerűen, mai módon és példaértékűen élték meg hitüket.
Részvételi díj: 10.000 forint (jelképes hozzájárulás)
Korhatár: 13-18 év
Regisztrációs határidő 2021. június 1.

A jelentkezés feltétele a plébánosi ajánlás nyomtatott formája vagy feltöltése a regisztrációs rendszerbe! Az ajánlás mintája az alábbi linkre kattintva letölthető: Plébánosi Ajánlás 2021

A táborban való részvétel regisztrációhoz kötött! A táborhely adottságai miatt az időrendi jelentkezést tudjuk elfogadni. A jelentkezési lista mellett egy váró listát is kialakítunk, amelyről abban az esetben lehet bekerülni a táborozók közé, ha valaki visszamondja az előzetes regisztrációját.

Kérem a katekétákat, hogy amint lehetséges hirdessék a fiatalok számára!

Paptestvéri üdvözlettel:

Szeged, 2021. április 7.

Serfőző Levente
ifjúsági referens