6720 Szeged, Aradi Vértanúk tere 2.
+36 20 376 8690
ipc.szeged@gmail.com

Bejegyzéseink

Szeged-Csanádi Egyházmegye

Created with Sketch.

BIT004 – 2022.05.21. Újkígyós

Betöltés…

Az Egyházmegye betleheme vízkereszt ünnepére

Vízkereszt ünnepén szeretnénk Veletek megosztani az egyházmegyénk betlehemét, ami a Ti lelkesedésetek nélkül nem jöhetett volna létre! Nagyon szépen köszönjük a beküldött fotókat! Nagy öröm számunkra, hogy ennyien csatlakoztatok a betlehemállítás hagyományához!

Egy Szívvel Közösen

>>Egy szívvel közösen<< Ismerünk 100 nehéz sorsú gyermeket az egyházmegyénkben. Arra hívunk, hogy csatlakozz hozzánk és ajándékozzuk meg őket együtt. Várjuk a 3,5,6 ezer forint értékű ajándékcsomagok felajánlását, amelyeket a hitoktatók segítségével juttatunk el a gyerekekhez. A felajánlott ajándék egy konkrét kislányhoz/kisfiúhoz fog eljutni Segítenél? Jelezd itt: egyszivvelkozosen@gmail.com vagy a 06202206916-os telefonszámon!

Felvételt hirdet a Gál Ferenc Főiskola!

Idén is felvételt hirdetett a Gál Ferenc Főiskola, amely augusztustól immáron egyetemként várja az érdeklődő fiatalokat! A szegedi székhelyű Teológiai Karra most lehet jelentkezni, így amennyiben van olyan érdeklődő, aki a későbbiekben szívesen vezetné Jézushoz a fiatalokat hitoktatás keretében, számukra ez egy remek lehetőség! 2020. július 9-ig minden felvételiző alakíthatja a felvi.hu-n megadott jelentkezési sorrendjét, hogy hova jelentkezik első…
Read more

Üzenj Bíztatót – Háló Közösségi és Kultúrális Központ felhívása

#üzenjbiztatótHarmadik évben hirdeti meg a Háló a felhívását, amely a trianoni szétszakítás 100. évfordulóján különösen fontos. A kapcsolat nem ismer határokat! Tegyünk érte mi is! Részletek a honlapon: https://halo.hu/1155 és az FB eseményben: Felhívás a Nemzeti Összetartozás Napjára https://www.facebook.com/events/2908764159191479Oszd meg, hívd meg és hívd fel külhoni ismerőseidet, barátaidat! Segíts, hogy ez a felhívás minél több magyar emberhez eljusson! Várjuk…
Read more

Rácsodálkoztál már teremtett világunk értékeire? – TVT’2020

Az előző évekhez hasonlóan idén is megrendezésre kerül a Tesz-Vesz Tavasz.Jelentkezni az alábbi linken tudsz plébániai ifjúsági csoportoddal vagy osztályoddal https://forms.gle/pJxwq1QNzBjTpo7A6 Jelentkezési határidő 2020. március 22. Jelentkezz, mert tenni jó  Ha csoportoddal csatlakoztok a programhoz, kérlek a projekt elvégzését követően küldjetek néhány fotót az ipc.szeged@gmail.com címre a csoportvezető nevével és a település megnevezésével.